Twierdza Wrocław
Forum klubu Twierdza Wrocław
FAQ  ::  Szukaj  ::  Użytkownicy  ::  Grupy  ::  Galerie  ::  Rejestracja  ::  Profil  ::  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ::  Zaloguj


Pokemony czasem też TAU zwane

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Twierdza Wrocław Strona Główna » Warhammer 40k
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Snorri
Radosny krasnolud



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 314
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie 16:37, 05 Lis 2006    Temat postu: Pokemony czasem też TAU zwane

jak mam na crisisach zamontowaną plazme i rakiety to dokupuje multitracker i wale z obu.
a teraz jak szefowi montuje linkowaną plazme i rakiety to multitraker pozwala mi walić z obu czy umożliwia działanie tylko linkowanej plażmie albo rakietom i jednej plażmie?? bo w książce troszkę zagmatwanie to napisali.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
DonDamiano
Sanguinary High Priest



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 704
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław/Opole

PostWysłany: Nie 23:52, 05 Lis 2006    Temat postu:

Witam,

bez czytanie Codexu napisałbym że strzelasz z linkowanej plazmy i rakiet bo Multitracker pozwala strzelać z dwóch broni a linkowana palzma jest jedną bronią, ale... to bez czytania Codexu. Być może GW wymyśliła coś innego dla pikaczu ale to byłoby wbrew temu co wymyślili w rulbuku.

Pozdrawiam,


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Snorri
Radosny krasnolud



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 314
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon 0:14, 06 Lis 2006    Temat postu:

no tak mi się zdawało właśnie, ale po przeczytaniu wpisu w codexie już nie jestem taki pewien.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
DonDamiano
Sanguinary High Priest



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 704
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław/Opole

PostWysłany: Pon 9:12, 06 Lis 2006    Temat postu:

Witam,

przeczytałem już opis w Codexie a tam jest mowa o systemach (punktach mocowania broni) a nie o samych broniach więc wg mnie możesz strzelać z linkowanego BurstCannona i FusionBlastera na raz, dzięki MultiTrackerowi Wink
Na wszelki wypadek zapodam temat na liście Sędziowskiej i może Oni coś przeczytali inaczej Wink
Idea Wynik dyskusji, o ile takowa się odbędzie, podam tutaj Exclamation

Pozdrawiam,


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
DonDamiano
Sanguinary High Priest



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 704
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław/Opole

PostWysłany: Wto 11:08, 07 Lis 2006    Temat postu:

Witam,

widzisz jak to internet się przydaje Exclamation Już wiem że można MultiTrackerem potraktować i linkowany BurstCannon i Flamer w jednej turze strzelania Exclamation Te bronie są traktowane jako DWIE a nie TRZY Exclamation I jest OK.

Pozdrawiam,


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Snorri
Radosny krasnolud



Dołączył: 01 Paź 2006
Posty: 314
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto 11:13, 07 Lis 2006    Temat postu:

no to super Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Twierdza Wrocław Strona Główna » Warhammer 40k Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
  ::  
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group   ::   template subEarth by Kisioł. Programosy   ::  
Regulamin